Koksedijk 1
5421ZB Gemert
Tel: 0492.368382
Fax: 0492-368282

 

 

 

     
 

Voordelen van afvallen met FormaSlim Slender You Gemert

Afvallen in combinatie van persoonlijke begeleiding werkt!

  • Slank worden en slank blijven met uw gewichtscoach..
  • Neemt geen spiermassa weg
  • Geen jojo effect
  • Afvallen zonder honger: De FormaSlim proteÔne dieetproducten zijn gevarieerd en geven een verzadigd gevoel. Diverse vezelrijke producten helpen problemen met de stoelgang te voorkomen.
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Betaalbaar
  • Combineer FormaSlim met Slenderen voor nog snellere resultaten.


 

 
Dagelijks maken veel mensen het voornemen om af te vallen en gezonder te gaan leven. Een dieet beginnen is niet zo moeilijk. het volhouden wťl. Het verloren gewicht komt dan snel weer terug; dit wordt vaak het jojo effect genoemd en dit is erg frustrerend en demotiverend.

Er zijn vele dieet producten op de markt, helaas ook vele 'wondermiddelen' die weliswaar een snel tijdelijk resultaat hebben maar die vaak slecht zijn voor de gezondheid bijvoorbeeld omdat ze de spiermassa wegnemen. Weer andere methoden zijn erg eenzijdig. Of ingewikkeld waarbij je constant calorieŽn moet tellen.

Waarom werkt FormaSlim wel?

FormaSlim is dieet met maaltijdvervangers op basis van proteÔne oftewel eiwitten.
Het dieet beperkt de opname van koolhydraten en vetten. Het dieet bestaat uit eiwitten en aminozuren met een zuiverheid van 100% om ervoor te zorgen dat u alleen vet massa verliest en dat uw spiermassa wordt behouden.

Na 2 dagen zijn de suikerreserves in uw lichaam opverbruikt en treedt een ketgonene toestand op. Dit is een natuurlijk proces en betekent dat uw lichaam begint met het verbranden van vetten.

Het is een dieet in 4 fasen waarbij in fase 1 in hoofdzaak FormaSlim producten worden genuttigd. Omdat er veel variŽteit is in producten en smaken is dit gemakkelijk vol te houden. Alle FormaSlim producten kunt u bestellen in onze FormaSim Webshop.

In een later stadium mag ook weer gewoon voedsel worden gegeten en er mag zelfs af en toe "gezondigd" worden. Tijdens het 4 fasen dieet werkt u aan een gezonder voedings- en leef patroon waardoor uw stofwisseling verandert. Hierdoor zijn de resultaten blijvend! Op de landelijke site FormaSlim vindt u vele tips en lijsten en menu's met wat u mag eten. Natuurlijk wordt u ook door ons voortdurend persoonlijk begeleidt.

Na de eerste 2 weken wordt ook sporten en beweging geadviseerd. Bent u niet zo sportief aangelegd dan is een slender abonnement een prima alternatief. U komt dan ook wellicht met anderen in contact die het FormaSlim volgen. Het uitwisselen van ervaringen is leuk en geeft een extra stimulans.

 

DiŽten hoeft geen straf te zijn!

Een groot struikelblok bij vele diŽten is dat ze moeilijk vol te houden zijn vanwege de eenzijdigheid. Wie wil er nou elke dag hetzelfde eten?

Al eerder hebben we vermeld dat het FormaSlim dieet gemakkelijk is vol te houden vanwege de variŽteit in maaltijdvervangende producten. Hiernaast hebben we een kleine selectie afgebeeld.

Voor het volledige assortiment kunt u onze FormaSlim Webshop bezoeken. De FormaSlim producten zijn aantrekkelijk geprijsd t.a.v. andere soortgelijke producten. Bezoek de webshop regelmatig, we hebben regelmatig aanbiedingen.

Mens, durf te leven!

FormaSlim: ook voor het handhaven van uw streefgewicht!

Iedereen heeft wel eens een feestje, een bijzondere gelegenheid, een dagje uit of wellicht een vakantie.

Het is niet leuk om dan altijd 'nee' te moeten zeggen. Met FormaSlim hoeft dat ook niet. Af en toe zondigen mag!

Zijn er bijvoorbeeld na een vakantie wat kilootjes bijgekomen dan is dit gemakkelijk te corrigeren door tijdelijk alleen FormaSlim producten te eten.

Overigens zal dat wel meevallen. Immers met het het FormaSlim dieet leert u een gezonder eetpatroon aan, u zult zien, na verloop van tijd wordt dat een tweede natuur.
 

Assortimentdoos Pasta's Assortimentdoos Warme Maaltijden
Brood (2 sneetjes) (doos met 5 porties) Kippensoep (doos met 7 zakjes)
Omelet Kaas (doos met 7 zakjes) Assortimentdoos Repen
Sojanootjes Barbecue (doos met 5 zakjes) Smoothie Exotisch Fruit (doos met 7 zakjes)


Gebruikers Ervaringen met FormaSlim

J. John van Rooy

Sommige vragen `kun je het gemakkelijk volhoudení; Ja, en je wordt fitter, en dat is de beste stimulans

Begin september ben ik gestart met het Forma Slim dieet, ik had flink overgewicht, woog 106 kg, en mijn bloeddruk was te hoog. Dokters advies `afvallen`. Tijd om er eens iets aan te gaan doen vond ik zelf. Maar wat? Ik vond wel dat ik wat begeleiding nodig had. Evaringen aangehoord van velen en uiteindelijk gekozen voor Forma Slim  ... Lees meer...
 


Marion  V.

Ik ging wederom over stag en was er later blij om!

Ik heb diverse diŽten geprobeerd maar had steeds moeite om het vol te houden. Sommigen omdat het dieet eenzijdig was. Soms voelde ik me steeds moe en futloos. Ja ik wil afvallen maar ik wil me ook fit voelen en gezellig met dingen mee kunnen doen.

Een vriendin van mij was echter erg enthousiast over FormaSlim ...Lees meer

 

 

Gratis uitproberen!

Nog niet helemaal overtuigd? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons op voor een gratis SlenderYou behandeling! Wij bespreken dan alle mogelijkheden en geven dan een persoonlijk advies. Bel ons of mail ons even of gebruik het contactformulier.
 

 

Nieuws

Korting op diverse abonnementen


 

 

© Webmiep Graphics