Koksedijk 1
5421ZB Gemert
Tel: 0492.368382
Fax: 0492-368282

 

 

 

     
 


Afvallen met Forma Slim.

Begin september ben ik gestart met het FormaSlim dieet, ik had flink overgewicht, woog 106 kg, en mijn bloeddruk was te hoog. Dokters advies `afvallen`. Tijd om er eens iets aan te gaan doen vond ik zelf. Maar wat? Ik vond wel dat ik wat begeleiding nodig had. Evaringen aangehoord van velen en uiteindelijk gekozen voor Forma Slim.

Dit is een proteļne dieet (eiwit dieet), die de methode hanteert meer eiwitten gebruiken en geen of zo weinig mogelijk suiker of zetmeel. Ik ben nu 18  kg kwijt en het bevalt me uitstekend. Ik ben blij dat ik er uiteindelijk aan begonnen ben en voel me een stuk fitter. Ik kan het gemakkelijk volhouden als ik maar op tijd eet. FormaSlim heeft een zeer uitgebreide keuze  in maaltijd producten waarvan ik er maar enkele gebruik. Ik combineer wel vaak met vis of visproducten, vind ik gewoon lekker. Magere vleesproducten kan ook. FormaSlim werkt in 4 fases. Ik zit nog in fase 1, bij elke fase krijg je meer `gewoon eten`.

Mijn ervaring is dat het afvallen in de eerste weken erg snel gaat, daarna wat minder, maar doordat je elke week gewogen en gemeten wordt zie je dat de ene week wat meer vet verdwijnt en de andere week wat meer gewicht verliest. Ook word je spiermassa elke week bepaald door de weegschaal, want dit moet ongeveer gelijk blijven, anders kom je op een gegeven moment te kort.

Door elke week begeleid te worden blijf je er bewust mee bezig. Sommige vragen `kun je het gemakkelijk volhouden’; Ja, en je wordt fitter, en dat is de beste stimulans. Slenderen bij ons in de Salon is wel aan te raden, dan blijft je huid strakker en stimuleert het gemakkelijk bewegen. Op een feestje pak ik gewoon een pilsje of een wijntje, ik kijk wel uit wat ik eet.  

In onze Slender Salon willen we het afvallen gaan begeleiden. De FormaSlim producten zijn hier verkrijgbaar. Het personeel krijgt een speciale opleiding en worden begeleid vanuit de organisatie. 

Als je wil afvallen; Maak een afspraak of kom gerust een keertje ter informatie. Er gelden nu speciale kortingen.

John van Rooy
 

 
     
 

Ik ging wederom over stag en was er later blij om!

Ik heb diverse diėten geprobeerd maar had steeds moeite om het vol te houden. Sommigen omdat het dieet eenzijdig was. Soms voelde ik me steeds moe en futloos. Ja ik wil afvallen maar ik wil me ook fit voelen en gezellig met dingen mee kunnen doen.

Een vriendin van mij was echter erg enthousiast over FormaSlim. Nu is mijn vriendin altijd erg enthousiast over elk dieet. Dit duurt meestal maar een paar weken dus ik besloot nog even af te wachten.

Deze keer bleef mij vriendin enthousiast en ik kon ook zien dat ze in een paar weken heel wat kilootjes kwijt was dus.... ik liet mij door haar overhalen. Inmiddels ben ik 2 maanden verder, kilo's lichter en net zo enthousiast over FormaSlim als mijn vriendin. Stel je voor, we gaan nu samen 1 x per week naar de sportschool!

 

 

Gratis uitproberen!

Nog niet helemaal overtuigd? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons op voor een gratis SlenderYou behandeling! Wij bespreken dan alle mogelijkheden en geven dan een persoonlijk advies. Bel ons of mail ons even of gebruik het contactformulier.
 

 

Nieuws

Korting op diverse abonnementen


 

 

© Webmiep Graphics