bel ons nu

Slenderen

Wat is Slender You?

Slender You is een bijzonder trainingsprogramma. De apparaten die bij Slender You gebruikt worden, worden aangedreven door elektromotoren. Het zijn 6 verschillende apparaten, die elk een apart gedeelte van uw lichaam activeren, namelijk benen, dijen, heupen, buik, borst en bovenarmen. De beweging van de apparaten verstevigt uw spieren, verwijdert vetafzettend afvalzuur, stimuleert de bloedsomloop en vergroot de zuurstoftoevoer. Er worden geen overdadige spierbundels gekweekt en de kans op blessures is nihil. De totale behandeling duurt 1 uur, 10 minuten per apparaat. Een uur Slenderen staat gelijk aan 7½ uur grondgymnastiek.

Wat doet Slender You?

Slender You maakt u slanker. Na een aantal behandelingen ziet u al dat overtollige centimeters verdwenen zijn. Ook op die plaatsen, waar diëten en trainingen niet altijd helpen. Slender You is geen zware training, integendeel, na een behandeling bent u heerlijk ontspannen en door de stimulering van de bloedsomloop voelt u zich fit.

Oefeningen met SlenderYou

Wanneer u af wil slanken en nog sneller resultaat wilt bereiken kunt u ook oefeningen doen tijdens het slenderen. Slender You is een manier van bewegen, die het bereiken van een gezond en geconditioneerd lichaam een stuk gemakkelijker maakt. Slender You maakt gebruik van zes gemotoriseerde gymnastiektoestellen, die elk gedurende tien minuten een apart gedeelte van uw lichaam behandelen. In vergelijking met traditionele gymnastiek, waarbij u uw eigen kracht moet gebruiken om uw lichaam te verplaatsen en te heffen, wordt bij Slender You uw gewicht gedragen door de banken, waardoor de diverse delen van uw lichaam voortdurend in beweging zijn. Deze voortdurende beweging wordt bij de traditionele gymnastiek beperkt door de zwaartekracht; daarom boekt u met SlenferYou meer en sneller resultaten met minder inspanning.

Wat doet Slender You op medisch gebied?

Slender You is een bewegingstherapie, door de de gemotoriseerde gymnastiek wordt het lichaamsgewicht door de toestellen gedragen, er is dus geen zwaartekracht te overwinnen die u kunt toepassen bij verschillende klachten van medische aard.
Een Slender You behandeling kan aandoeningen zoals reuma, artritis, artrose, spieraandoeningen, stijve nek en schouders, koude handen en voeten verlichten of zelfs wegnemen.

Voor wie is Slender You?

In principe voor iedereen, vanaf 16 jaar, zowel mannen als vrouwen. Slender You is vooral geschikt voor diegene die:

  • Een dieet volgen (of gaan volgen) en hun huid en spieren niet willen laten verslappen.
  • Last van cellulitis hebben (sinaasappelhuid).
  • Om medische redenen niet kunnen of mogen sporten.
  • Pas bevallen zijn.
  • Gewoon een uurtje willen ontspannen in een rustige sfeer.

Hoeveel keer per week mag ik "Slenderen"?

In het begin raden wij u twee behandelingen per week aan, zeker wanneer u Slender You als afslank methode wilt gebruiken. Na enige tijd is één keer per week voldoende als onderhoudsbehandeling.

De geschiedenis van het Slenderen

Deze toestellen, door ons banken genoemd, werden oorspronkelijk ontwikkelt door een arts in de Verenigde Staten voor het revalideren van polio patiënten. Bijkomend effect van deze toestellen bleek een ongelooflijke vermindering van de omvang in centimeters.
Daarom zijn de Slender You banken een uitstekende ondersteuning bij figuurcorrectie. Jarenlang onderzoek zorgde voor een zeer uitgebreid houdingenpakket, die het ook voor mensen met rugklachten, gewrichtsklachten en andere medische klachten mogelijk maakt met de Slender You banken veilig en verantwoord te werken aan hun lichaam en conditie.
De Slender You banken doen 80% van het werk en schakelen als het ware de zwaartekracht uit, met als gevolg dat U zich na een uurtje "slenderen" fit en ontspannen voelt.