bel ons nu

De Vibro Saun

Hoe werkt de Vibro Saun?

Vibrosaun Sauna - Sauna and massage bed De ingebouwde vibratie van het comfortabele ligbed ontspant de spieren, terwijl de van 0 tot 85C instelbare warmte de bloedvaten verwijdt, waarbij de hartslag toeneemt. Hierdoor neemt de bloedsdoorstroming toe, evenals de zuurstofopname. Lichaamscellen gebruiken deze zuurstof om koolhydraten te verbranden, waardoor indirect vetcellen worden afgebroken. Daarnaast neemt de nierfunctie toe, hetgeen een versnelde afvoer van gif- en afvalstoffen ten gevolge heeft.

Vibrosaun Sauna - Sauna and massage bed De Vibrosaun combineert sauna en massage in een rustgevende houding en stimuleert het effect van fitness en massage. De vibratie heeft een frequentie die is afgestemd op het onderbewuste. Hierdoor wordt stress gereduceerd door promotie van zowel geestelijke als lichamelijke ontspanning. Vooral indien het gecombineerd wordt met passende ontspanningsmuziek via de ingebouwde stereo-installatie. Het masserende ligbed zorgt ervoor dat de gebruiker op een aangename ontspannen wijze een bepaalde spierspanning behoudt.

Afslanken.

De Vibrosaun heeft bewezen zeer effectief te zijn bij gewichtsafname. De machine kan zo geprogrammeerd worden dat het effect van een intensieve jog wordt benaderd, echter zonder de pijnlijke bijverschijnselen.

Vibrasaun - Sauna and massage bed