Koksedijk 1
5421ZB Gemert
Tel: 0492.368382
Fax: 0492-368282

 

 

 

     
 

Vacu Step
De vetverbrander voor Billen, Buik en Benen

 

Behoort u ook tot de 80% van de vrouwen die ondanks regelmatig sporten en gezond eten wel overal afvalt, allen niet bij de Billen, Buik en Benen. Is dat niet om moedeloos van te worden? Wij maken daar een eind aan met de Vacu Step, een moderne staaltje techniek dat gebruikt wordt om in de kortst mogelijke tijd de omvang van de Billen, Buik en Benen te verminderen

Het principe van de unieke Vacu step berust op een combinatie van bewegen in een vacuŁm ruimte dat zorgt voor een betere doorbloeding van het weefsel bij Billen, Buik en Benen, waar normaal altijd een mindere doorbloeding plaatsvindt. Testen hebben eenduidig bewezen: met de Vacu Step verliezen vrouwen driemaal zoveel omvang bij Billen, Buik en Benen als bij een normale vetverbrandingstraining. Tevens bereikt men een duidelijk zichtbare verbetering van het huidbeeld waarmee de Vacu Step een probaat middel is tegen hardnekkige cellulitis.

U zult versteld staan over de resultaten van de Vacu Step, want vanaf de eerste keer zult uzelf constateren dat uw huid weer gladder en egaler wordt en dat de omvang bij Billen, Buik en Benen duidelijk vermindert. De begeleiding van het Vacu Step programma gebeurt door speciaal hiervoor opgeleid personeel, zodat u verzekerd bent van een maximaal resultaat uit deze behandelmethode. Zij kunnen u optimaal adviseren ten aanzien van het aantal behandelingen in combinatie met een verantwoord voedingsadvies.
 

 

Gratis uitproberen!

Nog niet helemaal overtuigd? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons op voor een gratis SlenderYou behandeling! Wij bespreken dan alle mogelijkheden en geven dan een persoonlijk advies. Bel ons of mail ons even of gebruik het contactformulier.
 

 

Nieuws

Korting op diverse abonnementen


 

© Webmiep Graphics